Google+ Botiga vins Andorra, Tienda vinos Andorra, Vins online Andorra, Vinos online Andorra

WINE & PLATILLOS
VINS I TAPES

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE MAIL WEB LA NOSTRA BOTIGA

HORARI ESTIU

CUINA 20:00 a 23:00 HORES

Bar de 20:00 fins .....


T'esperem de dimarts a dissabte

A L’Enoteca podràs gaudir de la nostra carta, una carta adaptada a la nova normalitat; perquè com sempre, el nostre equip s’adapta a les necessitats i a les exigències del país. En resum, trobaràs una selecció de productes de qualitat al millor preu.

gym

Vins


L’espai idoni per prendre una copa de vi sense que estigui renyit amb la butxaca i on podràs gaudir de l’experiència de provar denominacions noves i conèixer petits cellers que comencen a donar-li “vidilla” a un sector cada cop menys 'viejuno'. Disposem d’una extensa gamma de vins, tant de tall clàssic com de modern. Al següent enllaç us presentem una acurada selecció de vins per aquesta època de l’any i el nostre catàleg sencer..

Selecció Catàleg de vins
gym

La selecció de producte s’ha fet seguint criteris que ofereixin als nostres clients la descoberta de vins, regions vinícoles i tipus de raïm els quals han caigut en l’oblit o són poc comercials. ¿Et perdràs l’experiència enològica?

girls in gym

Cuina

Card image

LA NOSTRA CARTA

A nosaltres, com en tot, ens agrada el vi amb companyia. En aquest cas, t’oferim una selecció de productes de qualitat i al millor preu que esdevindran el matrimoni ideal. Una carta que recupera l’antic concepte de tapes gurmets i adaptada a l’anomenada nova normalitat.

Descobreix els nostres suggeriments

Nuestras sugerencias

Notre carte
Card image

MENÚS CONCERTATS

Disposem de menús personalitzats per a empreses i per a celebracions d’amics o familiars. No dubtis en consultar els menús i les condicions.

Truca'ns al 813545 o al 387220

“[…]para conservar la salud y cobrarla si se pierde, conviene alargar en todo y en todas maneras el uso del beber vino, por ser, con moderación, el mejor vehículo del alimento y la más eficaz medicina […]” Don Francisco de Quevedo y Villegas..